Ons bezoeken :

De Ezeloase vzw
Holstrée 2
B-4607 BOMBAYE (DALHEM)


Geleid bezoek van het opvangcentrum, raadgevingen, het winkeltje en de cafetaria

elke eerste zondag van de maand van 14u tot 17u

 

“AANPASSING… NIEUWE REGELS!”

Onze traditionele 'Open deur' op de 1ste zondag van de maand (van 2 tot 5 uur) schikt zich naar de huidige gezondheidsregels. Daarom voeren we enkele nieuwe organisatorische regels door!

Wil je ons opvangcentrum bezoeken of onze pensiongasten terugzien? Neem dan contact op met Muriel op het nummer 0473/506427 (laat alsjeblieft een boodschap achter) of Alette 012.453706

We ontvangen je op afspraak, op een moment dat beide partijen het best uitkomt. Deze regeling is duidelijk van voorbijgaande aard. Zodra we de normale gang van zaken in verband met de “Open Deur Dag” kunnen hervatten, brengen we je hiervan op de hoogte.
Attentie!   Dit alles moet gebeuren in overeenstemming met de geldende federale gezondheidsregels: verplichting tot het dragen van een mondmasker (behalve voor kinderen jonger dan 12 jaar) en respecteren van de veiligheidsafstand.

 

 

 

 

 

 

Het opvangcentrum kan vrij bezocht worden. U kunt dan kennis maken met alle ezels, de stallen en weiden bekijken, de vrijwilligers ontmoeten. De oase heeft ook een kleine cafetaria, waar er bij een kopje koffie of een frisdrank gezellig kan worden bijgekletst. In een winkeltje worden allerhande ezelsspullen verkocht, zoals documentatie, stickers, t-shirts, sleutelhangers en veel meer.

Om je in alle rust te kunnen ontvangen en beschikbaar voor je te zijn, verzoeken we je de bezoekdagen en –uren te respecteren.
De rest van de tijd is voorbehouden voor de verzorging van de ezels en om in familiekring door te brengen.

Aante raden route
Van de snelweg Luik-Maastricht E25/A2. Neem de eerste afslag in Nederland Eijsden/ST Geertruid N38  (Na de afslag Hermalle S/Argenteau (3),Visé (2) en Visé-Nord (1)
Bij het verlaten van de snelweg rechts afslaan [0km]
Door het gehucht Withuis rijden  en je komt terecht in Moelingen- Moulage [0,6km].
Recht door rijden  op de N627
Door het dorp Berneau rijden, onder de spoorwegbrug [3,3km] recht door rijden.
Het volgende dorp is Bombaye [4,5km]  De eerste straat links nemen richting Warsage [4,6km], op het kleine rondpunt links aanhouden, voorbij de kerk rijden tot een klein kruispunt [5,3km]. Links aanhouden en de bestemming is bereikt: Holstré,2.
ER hangt een paneel : Refuge pour ânes, Loasis des ânes.- Ezelopvangcentrum De Ezeloase.

 

 

 

 

vind je routebeschrijving met google maps


plan vergroten