DE EZELOASE v.z.w.

Ezelopvangcentrum

B - 4607 BOMBAYE/Dalhem

Ezelopvangcentrum goedkeuring n° HK30602748

 

OPENDEUR ZONDAG 5 september


De versoepelingen van de regels betreffende de gezondheidscrisis stelt ons in staat om weer een opendeur te houden in de Oase

Dit uiteraard met inachtneming van de aanbevolen beschermingsmaatregelen.

van 2 tot 5 uur

 

NUTTIG SURFEN
Surfen op het « Net » terwijl je de dieren helpt? Voortaan is dat mogelijk dank zij You Care!! 1 klik, 1 gebaar en You Care doet de rest! 
You Care is een gratis zoekmachine die de inkomsten uit reclame gebruikt om verenigingen die begaan zijn met dierenbescherming financieel te steunen. Deze zoekmachine is even efficiënt als je gebruikelijke zoekmachine.

Gebruik YOU care en kies voor de vereniging De Ezeloase!
45 zoekopdrachten betekenen 0,10€ winst uitbetaald aan onze vereniging!
Dat is een nieuwe, originele manier om financieel bij te dragen aan de dagelijkse verzorging van onze talrijke pensiongasten!
Om You Care te installeren op je smartphone, je tablet of je computer, volstaat het dat je op volgende link klikt : https://bit.ly/3p9nALY
Je steun, hoe bescheiden ook, is een kostbare hulp om onze taak, de bescherming van ezels, te volbrengen.
« Vele kleintjes maken een groot verschil ! »

Een tijd geleden stelden de organisatrices ons opvangcentrum voor deel te nemen aan een lottrekking, samen met heel veel asielen en erkende verenigingen. Een ‘onschuldige’ poot koos De Ezeloase en nog elf andere organisaties uit om de winst van het festival te delen!
Onze leden en onze vrijwilligers krijgen een persoonlijke code (SFPHK30602748) waarmee ze 10% korting krijgen op de prijs van de tickets !

Alle informatie vind je op de site:  www.festivalpoilant.be

 

   

     

En je vindt ons ook op Facebook!